Youtube Filmpjes Downloaden

Youtube Downloader nu gratis downloadenNederlanders kijken massaal naar filmpjes op Youtube. Steeds vaker krijgen wij de vraag of het mogelijk is om van Youtube te downloaden. Het antwoord is simpel, het is heel goed mogelijk om filmpjes te downloaden van Youtube maar je hebt er wel een speciaal programma voor nodig. YTD genaamd; Youtube Downloader. Gelukkig is het programma gratis te downloaden bij ons. Je hoeft dus geen geld te betalen om te downloaden vanaf Youtube!

Youtube Downloader / YTD gratis downloaden

Met het programma Youtube Downloader kun je filmpjes van Youtube naar je PC halen. Je kunt ze opslaan als MP4 bestand. Hierdoor is het op iedere computer te openen, en blijft ook de kwaliteit uitstekend. Verder kun je de bestanden ook afspelen op Android en iOS apparaten (bijvoorbeeld iPhone, Samsung Galaxy en Ipad). Je kunt ook ervoor kiezen om alleen de muziek van het filmpje te downloaden als MP3. Handig als je je favoriete muziek van Youtube wilt halen!

Zoals je al lang duidelijk is geworden is ons programma ideaal voor bijna alle doelstellingen. Of het nu gaat om complete videofilms downloaden van Youtube of alleen muziekclips of liedjes, het kan allemaal!

Download nu Youtube Downloader

Filmpjes downloaden: het mag niet maar heel Nederland doet het!

Hoewel het downloaden van "auteursrechtelijk beschermde producten" niet is toegestaan in Nederland, downloaden we met elkaar massaal films op de illegale manier. Ook het rippen van filmpjes van Youtube is niet geheel legaal. Toch wordt er momenteel niet groots opgetreden. Binnen no-time zou heel Nederland in de cel zitten, nogal onwaarschijnlijk dus. Desondanks wijzen we je toch op het downloadverbod dat sinds april 2014 van kracht is. Hebben we je in elk geval gewaarschuwd.

Films downloaden of direct films kijken

Downloaden vanaf Youtube is ideaal voor onder andere videoclips. Maar als je op zoek bent naar echte complete films, dan verwijzen we je graag naar onze pagina films downloaden. Hier geven we meer uitleg over hoe je complete films, al dan niet met Nederlandse ondertiteling, kunt downloaden of zelfs direct kijken. Direct films kijken is tegenwoordig goed mogelijk met het populaire programma Popcorn Time. Een fantastisch en bovendien gratis stukje software!