Aniweather downloaden

Ben jij iemand die geboeid is door het weer? Indien je antwoord op vorige vraag positief is, is dat vrij logisch. Hoe weet je anders ook hoe je je moet kleden de volgende dag? Aniweather 0.5.6 is een tool die je snel een overzicht geeft van de weersomstandigheden en -voorspellingen van meer dan 75 000 locaties.


Erg handig aan deze plugin, is dat hij zich verstopt indien je hem niet nodig hebt. Aniweather zal zich namelijk linksinder in Mozilla Firefox plaatsen. De applicatie zal pas verschijnen vanaf het moment dat je er met de muis overheen gaat. Standaard staat deze software wel in Fahrenheit en mijl per uur ingesteld.


Echter kan je dit simpel omzetten naar Celcius en kilometer per uur. Ook andere veranderingen zijn mogelijk. Pas bijvoorbeeld de animatie aan qua grootte of wijzig de transparantie. Indien je voorkeurslocaties instelt, kan je bij het openklikken snel de temperatuur zien op de desbetreffende locaties. Aniweather is geschikt voor alle versies van Windows en Mozilla Firefox versie 2.0 (of hoger).