uTorrent downloaden

uTorrent is een filesharing software programma waar je met snelheid films kan downloaden van goede kwaliteit. uTorrent, je spreekt het uit als Microtorrent, neemt maar een heel klein beetje ruimte in beslag op je PC en is ook geen zware processor nodig. uTorrent is dus ook ideaal voor oude en trage computers !

Het programma draait op de achtergrond van je computer. Het werkt heel simpel; je typt in uTorrent een bepaalde film in en komt uit op een site met allemaal Torrent bestanden. Klik ze aan en open deze bestanden met uTorrent. uTorrent gaat ze dan downloaden in stukjes. Het Torrent systeem werkt namelijk zo dat de film niet van één maar van tientallen computers tegelijk wordt gedownload !

Eerder was uTorrent alleen in het Engels te downloaden. Tegenwoordig is er gelukkig ook een stabiele Nederlandse versie beschikbaar. Uiteraard sturen wij je gelijk naar deze Nederlandse uTorrent versie, zodat je niet verder hoeft te zoeken.. We wensen je veel succes met het downloaden en gebruiken van uTorrent!