Happening downloaden

Vind je de groepsgesprekken in WhatsApp Messenger te chaotisch? Dan is er nu een goed alternatief: Happening. Deze gratis chat app is van Nederlandse makers en heeft tientallen leuke extra opties naast de gewone chat.

Eerst maak je in Happening een groepsgesprek aan met je beste vrienden, je gezin of bijvoorbeeld je sportclub. Afhankelijk van met wie je in deze chat zit, kun je toepasselijke en leuke functies toevoegen:

  • Datumprikker
  • To-do-lijstjes
  • Poll
  • Split the bill
  • Selfie-games


Happening is overzichtelijk
Happening heeft dus werkelijk voor iedereen leuke functies die meer bieden dan enkel een gesprek. Zo kun je direct zien wie er vanavond mee eet van je huisgenoten, hoeveel geld je nog van je vrienden krijgt en wanneer het volgende teamuitje staat gepland.

Geen honderden berichtjes meer wanneer je in een groepsgesprek zit: de toevoegingen staan, heel overzichtelijk, apart van de chat.

Selfie-games
De gratis app is enorm populair, mede dankzij de zogenaamde Selfie-games. Hierbij krijgt iedereen in het groepsgesprek op een willekeurig moment de opdracht een selfie te maken en deze door te sturen.

Op den duur uitgekeken op al deze opties? Met behulp van een plugin is het zelfs mogelijk nog meer extra's toe te voegen aan Happening.