Burn4Free downloaden

Burn4Free is een gratis en eenvoudig te gebruiken brandprogramma. Het ondersteunt meer dan 4000 cd/dvd-branders en brandt data en audio van verschillende bestandstypen (WAV, WMA, MP3, OGG, en CDA). Burn4Free brandt en bewaart ISO-bestanden en verifieert gebrande data. Ook met dual-layer heeft het programma geen moeite en evenmin met CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, en DVD-RAM (SCSI, IDE, EIDE, en USB 1.0 en 2.0). Versie 8,9 bevat veel verbeteringen en is compatibel met nog meer cd- en dvd-branders.

Burn4Free is in enkele seconden geïnstalleerd. Tijdens de installatieprocedure krijg je de keuze uit meerdere talen waarin het programma is te draaien, waaronder het Nederlands. Niet alles is zonder taalfouten vertaalt, maar over het algemeen is het prettig werken in je eigen taal. Het programma werkt uiterst simpel: je voegt data- of audiobestanden simpelweg toe met drag en drop via de Verkenner. Ook kun je met de rechter muisknop een bestand aan de brandlijst toevoegen.

Heb jij behoefte aan een goed en gratis brandprogramma? Dan helpt Burn4Free jou vast en zeker uit de brand. Eenvoudig, maar met voldoende opties. Niet voor niets is Burn4Free de standaard. Download het programma hieronder geheel kosteloos met een simpele muisklik.