Fruity Loops Studio 7 (FL Studio / band in a box ) downloaden

Fruity Loops Studio 7 is een programma dat voorheen Band in a Box heette. Dat is dan ook precies wat het programma is. Met Fruity Loops kun je zelf audio loops maken. Zelf muziek maken dus. Je kunt ze dan opslaan als bijvoorbeeld MIDI files.

Fruity Loops Studio is niet gratis, maar je kunt wel een demo versie gratis downloaden. Hiermee kun je echter je eigen gemaakte muziek bestanden niet opslaan. Je kunt ze wel opnemen met een stream recorder.

In het begin is het werken met FL Studio 7 niet heel erg makkelijk. Je moet je er even in verdiepen, maar na een tijdje snap je wel hoe het ongeveer werkt. Het werkt met akkoorden en noten, maar je hoeft hier niet hele uitgebreide kennis van te hebben. Gewoon proberen en voor je het weet maak je zelf mooie muziek.

Een andere handige functie met Fruity Loops is dat je ook MIDI files kunt openen en bewerken, dit is uniek ! Het werkt simpel, je laadt eerst de midi file in en daarna kun je alle akkoorden / noten aan gaan passen. Je kunt instrumenten toevoegen en verwijderen, de snelheid en ritme aanpassen en nog veel meer.

Download Fruity Loops 7 nu hieronder gratis (30 dagen trial versie) !