MediaMonkey downloaden

Heb jij ook zoveel muziek op je computer staan dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien? Tegenwoordig bewaard bijna iedereen muziek digitaal. Gewoon op de computer. Dat is stukken makkelijker dan honderden CD’s in de kamer te hebben rondslingeren. Alleen.. hoe catalogiseer je al die albums en losse nummers?

Met MediaMonkey is het doodeenvoudig en volledig gratis. Je kunt al je audiobestanden catalogiseren zonder je computer nodeloos te vertragen. Maak lijsten met jaren ’90 muziek, je favoriete bands of de mooiste vrouwenstemmen. Richt het zo in als jij zelf wilt met MediaMonkey!

Het catalogiseren gaat eenvoudig in zijn werk. Je kunt albums of losse nummers tags meegeven. Bijvoorbeeld ‘jaren 90 of rockband. Vervolgens worden er automatisch afspeellijsten aangemaakt. Voor iedere stemming kan je dus een muzieklijst aanmaken.

Je kunt de muziekbibliotheek van MediaMonkey eenvoudig synchroniseren met je draagbare muziekapparaten. Op die manier heb je je muziek altijd bij je én in handige afspeellijsten. En zo zijn er nog meer handige opties, bijvoorbeeld het afspelen via WinAmp in altijd hetzelfde volume. Download het Nederlandstalige MediaMonkey hieronder!