MusicBee downloaden

Ben jij ook zo verslaafd aan muziek? Kan je het niet laten om alle nummers die je goed vindt op je pc te bewaren? Ben je toch toe aan enige orde? Dan is MusicBee 1.2 de pasklare oplossing waar jij naar op zoek bent. Bij de eerste opstart krijg je de gelegenheid om specifieke mappen aan de muziekbibliotheek toe te voegen.


Dit is een relatief snel proces. Bovendien behoort het importeren van muziekbibliotheken van iTunes en Windows Media Player ook tot de mogelijkheden. Alle informatie zal door MusicBee op een overzichtelijke manier weergegeven worden. Links zien we een bibliotheek (+ onderverdelingen), in het midden zien we de inhoud van de actieve selectie en rechts krijgen we meer informatie over het afgespeelde nummer.


Een ander pluspunt van deze muziekapplicatie is dat automatisch allerlei bijkomende informatie over de afgespeelde song van het internet geplukt wordt. Zo zullen bijhorende songteksten, tags en albumhoezen uit diverse online databanken worden opgehaald. Daarnaast is er ook de functie om nummers naar een audio-cd te rippen. Tot slot is het maken van afspeellijsten geen enkel probleem voor dit programma.