SyncBack downloaden

Een betrouwbaar back-up programma is essentieel voor iedereen die bang is om belangrijke documenten, foto’s of video’s kwijt te raken. Gelukkig is er SyncBack, een krachtig en gratis back-up programma dat je helpt bij het maken en herstellen van back-ups van al je waardevolle gegevens. Download SyncBack vandaag nog gratis via Nederlandstaligesoftware.nl en ontdek waarom het een onmisbare tool is voor elke computergebruiker.

Wat is SyncBack?

SyncBack, of beter gezegd SyncBackFree, is een gratis back-up programma voor Windows dat is ontworpen om eenvoudig en betrouwbaar back-ups te maken van al je belangrijke bestanden, foto's, video's en documenten. Het programma is geschikt voor zowel beginners als IT-specialisten en biedt een scala aan functies om je gegevens veilig te houden. Met SyncBack kun je eenvoudig back-ups maken, synchroniseren met externe harde schijven en zelfs automatisch back-ups maken op vaste tijdstippen. Zo raak je nooit meer belangrijke bestanden kwijt!

Hoe SyncBack downloaden en installeren?

Het downloaden en installeren van SyncBack is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen:

 1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
 2. Selecteer het juiste besturingssysteem (alleen Windows in dit geval).
 3. De download begint automatisch zodra je hebt geklikt.
 4. Volg de instructies om SyncBack te installeren.

Eenmaal geïnstalleerd, kun je direct aan de slag met het maken van back-ups van je belangrijke bestanden. Let op: de download die we hier aanbieden betreft SyncBackFree, de gratis versie voor particulieren.

SyncBack betaalde versies

Naast SyncBackFree zijn er twee betaalde versies beschikbaar, namelijk:

 • SyncBackSE (€46,95): Voor thuisgebruik, waarmee je back-ups kunt maken van maximaal vijf computers.
 • SyncBackPro (€64,95): Voor zakelijk gebruik en het maken van back-ups op meerdere computers. SyncBackPro biedt ook de mogelijkheid om back-ups te maken naar verschillende cloudopslagdiensten, zoals Google Drive, Microsoft OneDrive en Dropbox.

SyncBack voor Mac

De gratis versie van SyncBack is momenteel alleen beschikbaar voor Windows. Als je een Mac-gebruiker bent en SyncBack wilt gebruiken, kun je SyncBack Touch downloaden en koppelen aan een Windows-computer met SyncBackPro of SyncBackSE. Hiermee kun je back-ups maken van je Mac-computer en deze verzenden naar de Windows-computer waarop een van de betaalde varianten van SyncBack geïnstalleerd is. Dit werkt ook voor Linux- en Android-apparaten.

Gebruiksgemak SyncBack software

SyncBack is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het programma werkt intuïtief en biedt een Nederlandse interface, waardoor het voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is. Ondanks zijn eenvoud biedt SyncBack een breed scala aan functies, waaronder:

 • Back-ups maken van documenten en e-mails.
 • Comprimeren en versleutelen van gegevens.
 • Automatisch back-ups maken op vaste tijdstippen.
 • Bijhouden van een e-mail logboek.
 • Uitgebreid helpcentrum voor ondersteuning.

Waarom is een back-up zo belangrijk?

Een computer is maar een apparaat en kan altijd falen. Als je geen back-up hebt van je belangrijke bestanden, loop je het risico alles te verliezen. Met de groeiende digitalisering van ons leven, is het cruciaal om regelmatig back-ups te maken om je gegevens te beschermen tegen verlies door hardwarefouten, diefstal of andere onvoorziene omstandigheden.

Automatische back-ups met SyncBack

Een erg handige functionaliteit van SyncBack is de mogelijkheid om automatisch back-ups te maken op vaste tijdstippen. Dit kun je instellen op basis van je eigen voorkeuren en schema, zodat je altijd verzekerd bent van een recente back-up van je belangrijke bestanden.

Vandaag nog gratis SyncBack downloaden 

SyncBackFree is volledig gratis te gebruiken voor één Windows-computer. Met SyncBack kun je op een eenvoudige en betaalbare manier je gegevens veilig bewaren. Waarom wachten? Download SyncBack vandaag nog en zorg ervoor dat je belangrijke bestanden en documenten vanaf nu volledig veilig en betrouwbaar worden opgeslagen!