8 Sites die Torrents downloaden beter maken

Torrents zijn een snelle en handige manier om zo snel mogelijk bestanden zoals muziek en films te downloaden. Dankzij de hoge downloadsnelheid heb je jouw gewenste bestanden binnen enkele minuten al binnen.

Er zijn allerlei websites die Torrents downloaden een stuk beter maken. In dit artikel geven wij je 8 handige sites die het eenvoudiger maken om de beste bestanden te vinden en te downloaden.

Inhoudsopgave

KickassTorrents

Vrijwel alle goede en veilige Torrent-files die op het internet te vinden zijn worden genoemd op KickassTorrents. Deze website heeft een gigantisch aanbod aan files en maakt het bovendien erg gemakkelijk om deze te downloaden. Met een enkele klik haal je de nieuwste bestanden binnen.

Popcorn Time

Waarschijnlijk heb je er al van gehoord; Popcorn Time lijkt de beste software van dit moment om films en televisieseries binnen te halen en te kijken. Het verschil met andere software: je kunt alles direct streamen in plaats van iedere file te moeten downloaden en te wachten totdat de download klaar is.

Lees hier meer over Popcorn Time en waarom wij het 100% aanraden

The Pirate Bay

Inmiddels wereldwijd bekend om de vele juridische zaken die zijn gestart en in Nederland bekend omdat enkele internetproviders gedwongen werden de website te blokkeren. The Pirate Bay biedt een groot aanbod aan Torrent-files die je direct kunt binnenhalen en kunt openen in jouw favoriete Torrent-software.

Torrentz

Uniek aan Torrentz is de manier waarop zij Torrent-files aanbieden. In plaats van de bestanden zelf op hun servers te hosten linken zij door naar de sites waar de Torrent-files staan. De perfecte zoekmachine om snel de juiste bestanden te vinden.

EZTV

Een van de weinige Torrent-websites die zich specifiek richt op een bepaald aanbod: op EZTV kun je alleen maar televisieseries vinden. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om snel de gewenste bestanden te vinden maar biedt ook een beter platform om recensies van anderen over deze televisieseries en bestanden te lezen. Je kunt de series volledig, per seizoen of per aflevering downloaden. Perfect voor de grootste fans van televisieseries.

BitTorrent

De bekendste software om Torrent-files te openen en bestanden binnen te halen. Op Nederlandstaligesoftware.nl vind je een handige download van het programma en je kunt bij het downloaden zelf kiezen welke taal je wilt. Je kunt met BitTorrent nu ook eenvoudig bestanden tussen verschillende apparaten uitwisselen. Films die je hebt gedownload op je computer zijn zo ook beschikbaar op je laptop, tablet en zelfs je smartphone.

Download BitTorrent nu voor Windows

Bitsnoop

Een handige online Torrent-database die je laat filteren op recensies van andere gebruikers. De grote community op deze website maakt het downloaden van de juiste bestanden een stuk gemakkelijker en gebruiksvriendelijker. Bitsnoop is inmiddels enkele jaren actief en heeft een community van honderdduizenden film- en muziekliefhebbers.

Isohunt.to

Nadat de oude Isohunt-website offline is gehaald hebben gebruikers een nieuwe site gelanceerd die gebruik maakt van dezelfde lay-out: Isohunt.to. De community van de oude website is vrijwel volledig overgestapt naar de nieuwe waardoor er een gigantisch aanbod aan bestanden te vinden is. Perfect voor zowel de beginnende als de ervaren Torrent-downloader.