CD Burner XP downloaden

CDBurnerXP Pro is een handig programma waarmee je al je CD’s en DVD’s kunt branden. Alle standaard functionaliteiten die je mag verwachten van een degelijk brandprogramma heeft CDBurnerXP Pro onder de motorkap. Aangezien het hier om een freeware programma gaat, gratis dus, mag je niet klagen. Sterker nog: als er geld voor neergelegd zou moeten worden, zou het nog steeds een uitstekend programma zijn!

Met CDBurnerXP kan je CD-R, CD-RQ, DVD +R/RQ en DVD-R/RW schijven branden. Maar dat niet alleen: je kunt namelijk ook cd-covers maken en printen. Dat alles met de minst mogelijke moeite. Het programma is opgemaakt als een lichtgewicht, maar heeft voldoende opties om iedereen tevreden te stellen. Converteer naar MP3 of maakt ISO-bestanden. Brand on-the-fly en burn-proof. Of stuur een externe USB, Firewire of SCSI brander aan. Of zet MP3 om naar WAV of andersom. Alles kan en alles mag!

CDBurnerXP Pro is een uitstekend programma dat ooit ontwikkeld is voor Windows XP. Maar ondanks dat de naam XP bevat, is het tegenwoordig ook beschikbaar voor Windows Vista, Windows 7 en Windows 8! Het programma is meertalig; ook Nederlands is beschikbaar!