CCleaner downloaden

Wist jij dat je computer een hoop bestanden vasthoudt waar je helemaal niets aan hebt? Hierdoor raakt je harde schijf al gauw vol. Een browser slaat al gauw honderden MB’s op aan informatie waar je niets aan hebt. Haal de bezem door je computer met CCleaner.

Met CCleaner hoef je niet bang te zijn dat er gegevens of bestanden verloren gaan die je niet wilt verwijderen. Het is dan ook een zeer eenvoudig programma waar je zelf de handen aan de knoppen hebt. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je wel en niet weggooit en wat je wel en niet bewaard. Verwijder tijdelijke internetbestanden, applicaties of je surfgeschiedenis. In een handomdraai is je computer schoner dan ooit tevoren. Je computer zal er tevens een stuk sneller op worden!

Het kan soms erg irritant zijn. Je computer is volgelopen en je hebt geen idee waarom. Zomaar lukraak programma’s verwijderen is natuurlijk ook geen optie. En waarom zou je je muziekbibliotheek moeten opschonen voor wat extra MB harde schijf? Met CCleaner is er nu een gratis programma voor handen die dit soort problemen tot de verleden tijd maakt. Download CCleaner hieronder gratis.