FixWin downloaden

FixWin 1.2 is een draagbare tool die speciaal ontworpen is om je snel te verlossen van ergernissen en problemen in Windows VISTA en 7. Afhankelijk van de gedraaide Windowsversie, geeft FixWin enkel de relevante opties weer. Bij het opstarten van de tool, zal je het advies krijgen om de 'System File Checker Utility' van Windows uit te voeren.


Daardoor zullen eventuele corrupte systeembestanden door de juiste versie vervangen worden. Een ander voorstel van FixWin is om een systeemherstelpunt te creëren. Wij volgen hen daarin en bevelen het aanmaken van een systeemherselpunt sterk aan. Vervolgens kan je aan de slag met de applicatie. De verscheidene 'fixes' zijn opgedeeld in 5 categorieën van elk tien 'fixes'.


Elke rubriek is op exact dezelfde manier opgebouwd. Je ziet een korte omschrijving voor elk van de 10 items, gevolgd door een Fix-button. Druk op de knop en je krijgt de melding 'The process completed successfully'. Opgelet: de makers van FixWin raden je aan om slechts één fix tegelijk uit te voeren. Herstart daarna je pc. Veel succes!