Partition Find and Mount downloaden

Partition Find and Mount 2.31 is het programma bij uitstek indien jij verloren partitie weer bereikbaar wil maken. Dit knap stukje software blinkt uit in eenvoud. Laat eerst de tool op de gewenste schijf scannen op sporen van een bootsector of partitietabel. Hierbij is er keuze uit 3 verscheidene scanmethodes.


Standaard zal er gekozen worden voor een snelle Intellectual Scan. Deze zal echter enkel functioneren indien de MBR (master boot record) corrupt blijkt te zijn. Geeft dit niet het gewenste resultaat? Probeer dan een Normal Scan. In dat geval zal Partition Find and Mount op alle plaatsen speuren die in aanmerking komen om een bootsector van een partitie te huisvesten.


Tot slot is er ook een zogenaamde Thorough Scan. Deze onderzoekt letterlijk elke sector op mogelijke partitiesporen. Zit het iets of wat mee, dan zal de verloren partitie teruggevonden worden. Koppel deze aan een stationsletter om ze bereikbaar te maken. Opgelet: je zal enkel read-only toegang krijgen tot zo station. Dat zou hoe dan ook moeten volstaan.