Spamfighter downloaden

Komt er bij jou ook wel eens spam door je outlook filter heen? Bedrijven werken er hard aan zo sterk mogelijke spamfilters te bouwen om dit te voorkomen. Zij hebben echter ook andere dingen aan hun hoofd. De mensen van Spamfighter niet. Daarom is het bedrijf samen gaan werken met Microsoft om een uiterst effectieve spamfilter te maken.

Spamfighter is een spamfilter voor Outlook, die ook gewoon werkt met Thunderbird. Daarnaast kan het overweg met Outlook Express, Windows Mail en WIndows LIve Mail. Heb je een spamfilter nodig voor thuis of op kantoor, ter bescherming van uw PC of server? Dan bent u op de juiste plaats! Spamfighter haalt iedere inkomende mail door zijn filter, en haalt er de spam-berichten uit weg.

Mocht er toch een 'nieuw' spam-bericht verschijnen kun je hem binnen één enkele klik verwijderen. Het bericht wordt dan ook gelijk in Spamfighter's bestand opgenomen en per direct voor alle andere gebruikers verwijderd worden.

Het gebruiken van Spamfighter in privégebruik is gratis. Voor kantoorgebruik moet wel betaald wordenDownload hieronder Spamfighter !