Window Layout Manager downloaden

Window Layout Manager 1.0.0.0 helpt je om alle geopende programmavensters precies op je scherm te positioneren. Installatie vereist dan ook enige tijd. Op korte termijn verlies je meer tijd dan als je alles met de hand positioneert. Op langere termijn spaar je echter zowel moeite als tijd uit.


Dankzij Window Layout Manager kan je verscheidene layouts creëren. Voor elke layout moet je wel ieder venster beschrijven dat je van grootte en/of positie wil veranderen. Er is ook gezorgd voor een 'Capture-knop' waardoor je alle openstaande vensters toevoegt aan een bepaalde gecreërde layout. Wij verkiezen deze mogelijkheid boven de gecompliceerde manier met de Find knop.


Daarnaast kan je ook bepalen welke acties je wil toepassen op de gekozen vensters. Zo kan je oa de x- en y-coördinaten van een venster opgeven, alsook de gewenste breedte en hoogte. Is je hele layout gebruiksklaar? Dan kan je deze toepassen dmv een sneltoets. Er is volgens ons 1 groot nadeel: coördinaten van afmetingen van vensters zijn in pixels uitgedrukt. Toch is Window Layout Manager zeker het proberen waard.