WinOptimizer downloaden

Jarenlang hebben duizenden gebruikers vertrouwd op Ashampoo's award-winning WinOptimizer series, om hun Windows® installaties schoon en soepel lopend te houden. Zoals een gebruiker al aangaf, "Dit pakket geeft u alle onderhouds gereedschappen die eigenlijk in de eerste plaats in Windows moeten zitten en het is eenvoudig in gebruik, u hebt geen opleiding in raket wetenschap nodig om het te begrijpen." Ashampoo's WinOptimizer series levert profesioneel Windows onderhoud die iedereen kan gebruiken. Het houdt uw computer vrij van vele soorten rotzooi, die het langzaam en minder gevoelig kunnen maken. En nu kunt u het ook gebruiken voor het defragmenteren van uw harde schijf en Windows systeem instellingen te tweaken, dat normaal alleen gedaan kan worden door zeer ervaren gebruikers. Ashampoo WinOptimizer 3 Platinum is de beste WinOptimizer die wij ooit hebben geproduceerd. Het bevat vier compleet nieuwe modules en vele, vele verbeteringen.

Wij luisteren naar u
Zoals gewoonlijk hebben wij de nieuwe versie gemaakt in reactie op de feedback die wij krijgen van onze gebruikers. De nieuwe kenmerken zijn niet gewoon "toeters en bellen" - ze zijn allemaal echt handige functies waar veel gebruikers voor gevraagd hebben. In tegenstelling tot het opruimen van uw Windows installatie, kunt u nu ook:


  • Uw harde schijf defragmenteren

 • Uw Windows systeem instellingen tweaken voor meer comfort en betere prestatie

 • Informatie krijgen over elk aspect van uw systeem hardware en software

 • Schijfruimte gebruik weergeven van gehele schijven

 • Onnodige Windows services uitschakelen die uw geheugen en processor kracht verspillen en veiligheids risico's maken. Beschikbaar in de Startup Tuner module


 


Wat is nieuw bij WinOptimizer?


Registry Cleaner
Deze module analyseert uw Windows® Register, scant naar oude en verweesde invoeren die niet meer nodig zijn en stelt u in de gelegenheid om ze eenvoudig te verwijderen. De nieuwe Registry Cleaner gebruikt nu een sterk verbeterd zoek algorithme, die overbodige invoeren veel sneller en efficiënter vindt. Het rapport waarin de resultaten worden getoond, is ook verbeterd, zodat het makkelijker te lezen is.


Nieuwe Modules
De nieuwe versie bevat vier compleet nieuwe modules. In tegenstelling tot dit, is er ook een nieuwe categorie, Tweaking Gereedschappen, die gereedschappen bevat waarmee u Windows systeem instellingen kunt aanpassen en optimaliseren. Dit is een grote extra voor de functionaliteit van WinOptimizer, waarnaar veel gebruikers gevraagd hebben.


Tweaking (Tweaking Gereedschappen)
Deze module verschaft directe en eenvoudige toegang tot een hele serie Windows instellingen om de prestatie en reactie te verbeteren van uw computer. Instellingen bevatten geautomatiseerde logins, Windows Explorer configuratie, Windows Media Player configuratie, autostart instellingen, Internet Explorer instellingen, veiligheid en XP firewall instellingen, reactie op foutenmeldingen, geheugenbeheer en Windows Messenger instellingen. U kunt zelfs Windows Messenger deïnstalleren, wat normalerwijze niet mogelijk is.


Defrag (Tweaking Gereedschappen)
Ashampoo WinOptimizer Platinum 3 komt met een krachtige schijf defragmenteerder voor snelle en efficiënte harde schijf defragmentatie. Het gebruikt de technologie van Ashampoo's fantastisch Magic Defrag programma, die het mogelijk maakt om uw harde schijf te defragmenteren zonder enige tijdverspillende vroege analyse. U selecteerd gewoon de schijf en start Defrag - dat is echt alles wat u maar hoeft te doen!


Systeem Informatie (Tweaking Gereedschappen)
Verschaft directe toegang op één plaats tot alle informatie die u nodig hebt over uw Windows hardware en software configuratie. Het bevat gedetaileerde informatie over de Processor, Moederbord, Beeldscherm, Schijven, Windows, Software, Netwerk, IDE Apparaten, USB, Geheugen, Processen en Drivers. U kunt de rapporten exporteren naar bestanden die u kunt versturen naar ondersteunings bureaus.


Schijfruimte Verkenner
Deze nieuwe module analyseert en toont hoe de ruimte op uw harde schijf wordt gebruikt, compleet met pie chart of bar chart grafieken met verschillende kleuren voor de ruimte die bezet wordt door verschillende soorten bestanden. U kunt het harde schijf gebruik tonen van gehele schijven, individuele takken van directorie bomen, of zelfs individuele mappen. Schijf Ruimte Verkenner maakt het eenvoudig om de bestanden en categoriën te identificeren die te veel ruimte in beslag nemen op uw schijven. Wanneer u het een tijdje gebruikt hebt, vraagt u zich af hoe u het ooit zonder had kunnen doen!


Algemene Verbeteringen van Winoptimizer: • Vernieuwde gebruikers interface met een keuze aan skins (Zomer, Winter, etc.)

 • Interactieve Online Update

 • F1 hoofdletter-gevoelige help nu beschikbaar in alle secties

 • Wachtwoord beveiliging - onbevoegde gebruikers kunnen het programma niet starten en uw systeem "tunen"!

 • Taak Planner interface met directe toegang tot One-Click Optimization en individuele modules

 • Windows context menu kenmerken stellen u in staat om te wissen, coderen, split en bestanden samenvoegen zonder het hoeven starten van WinOptimizer

 • Waarschuwings melding wanneer u het programma start zonder administrator rechten

 • Nieuw vereenvoudigd Internet menu

 • De Drive Cleaner heeft een nieuwe "direct verwijderen" functie voor snelle verwijdering zonder de Prullenbak te gebruiken

 • De Registry Cleaner bevat nieuw zoek categoriën (Openen Met…, Windows Voortgang Lijsten, etc.)

 • De Internet Cleaner ondersteund nu reiniging voor alle grote huidige browsers: Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Netscape 7.x en 8.x, Opera 7.x en 8.x

 • En nog veel meer...