Emule downloaden

Emule is één van de grootste en betrouwbaarste P2P file-sharing clients ter wereld. Dankzij de open-source gedachte kunnen veel programmeurs hun toevoegingen aan de code delen met het project, wat het netwerk nog efficiënter maakt met elke nieuwe versie.

Op Emule kan je bestanden delen met de rest van de wereld. Dit is tevens 100% legaal. Op deze manier kan je films, muziek en games binnenhalen. Binnen enkele muisklikken ben je al aan het downloaden. Simpeler dan dit wordt het niet.

Bij Emule maak je deel uit van een community. Je kan dus ook chatten met andere gebruikers. Er is naast een messenger zelfs een speciale IRC-client in het leven geroepen zodat je met mensen van over de hele wereld kunt communiceren. Op die manier vind je ook al snel nieuwe muziek of films waar je nog nooit eerder van gehoord hebt.

Emule maakt gebruik van diverse netwerken. Op deze manier heb je een groot en betrouwbaar netwerk. ED2K, Source Exchange en Kad maken deel uit van het grote netwerk. Wil jij er ook deel van uit gaan maken? Download Emule dan gratis hieronder!