Livebrush Lite downloaden

Livebrush Lite 1.1.0, gebouwd op Adobe AIR, is een prachtig tekenprogramma. Toch kan deze applicatie als een klassiek stukje software beschouwd worden. Tijdens het tekenen, zal de tool de beweging van je borstel of pen aanvoelen. Er wordt met andere woorden ingespeeld op deze beweging waardoor de lijnen vloeiender in elkaar zullen overlopen.


Het zal zelfs lijken alsof je met een drukgevoelig tekentablet aan het werk bent. Vandaar dat Livebrush Lite als 'motion brush' en 'organic drawing' omschreven werd door enkele testers. Een groot pluspunt van deze applicatie is het aantal instellingen dat je ter beschikking hebt. Kies uit meer dan 100 verschillende stijlen en decorators.


Pas verder ook de snelheid, de hoek, het lijntype en de transparantie aan. Verder is er ook een uitgebreid kleurenpalet beschikbaar. Opgelet: wil je de finesse van Livebrush Lite in de vingers krijgen? Dan zal je wel véél moeten oefenen. De bediening van enkele functies vergen enige oefening. Als beginnende gebruiker zal je ook snel verdwaald geraken door de talrijke mogelijkheden. Je moet wel je e-mailadres geven om de gratis versie van Livebrush te kunnen downloaden. Succes!