Alexion Klant Relatie Manager downloaden

Alexion Relatie Manager (ARM) is een gratis programma waarmee u gegevens van klanten, leveranciers en personen kunt bijhouden. Tevens kunt u deze relaties een persoonlijke brief sturen met behulp van Microsoft Word of een gepersonaliseerde e-mail versturen via Microsoft Outlook.


  • De single en multi-user versie van ARM werken perfect op uw bedrijfsnetwerk. Met meerdere medewerkers tegelijk adressen toevoegen, notities en documenten maken; het kan allemaal en u krijgt direct te zien wat uw collega heeft toegevoegd of aangepast zodat u altijd over de laatste gegevens beschikt.

  • Omdat ARM gebruik maakt van een Nederlands postcodeboek hoeft u alleen maar de postcode en het huisnummer op te geven en automatisch worden straatnaam, woonplaats en kengetal van het telefoonnummer voor u ingevuld.
    Dit programma is gratis te gebruiken en is speciaal bedoeld voor startende ondernemers die direct goed willen beginnen maar daar niet altijd de financiële middelen voor hebben. Ook voor éénmansbedrijven is dit een perfecte oplossing.