BitNami SugarCRM downloaden

BitNami SugarCRM 6.0.1 is opensource software om al je klantencontacten mee te beheren. De installatie is echter relatief moeilijk. Vandaar dat BitNami een handig installatiepakket gemaakt heeft. SugarCRM is een programma voor 'customer-relationshipmanagement'. Het is zowel geschikt voor kleine als grote bedrijven.


De voornaamste functie van de tool is het helpen bij de automatisering van verkoop, klantenondersteuning, marketingcampagnes, agenda- en projectbeheer. Om het installatieproces te vereenvoudigen, maakten de ontwikkelaars van BitNami er één pakket van. Deze BitNami-versie is eenvoudig te installeren! Klik x aantal keer op 'volgende' en kies een wachtwoord.


Na de installatie volstaat het om alle bedrijfsgegevens en een logo in te voeren. Er zijn versies geschikt voor Windows, Linux en Mac! Voor degene die interesse hebben in een virtuele versie, is er goed nieuws. Die versie bevat een afgeslankte Linuxversie en alle voorverpakte software. Om deze versie te kunnen draaien, moet je wel beschikken over een server die hypervisor draait (zoals VirtualBox). Nog gespecialiseerder is de versie voor de 'cloud' (betalend).