ContactKeeper downloaden

ContactKeeper downloaden in het Nederlands? Dan ben je bij Nederlandstaligesoftware.nl op de juiste plek. Download ContactKeeper voor Windows door op de knop te drukken.

Wat is ContactKeeper?

ContactKeeper is een programma dat je helpt bij het beheren van contacten en adresboeken op een efficiënte en georganiseerde manier. ContactKeeper biedt verschillende handige functies voor zowel privé als zakelijke gebruik, waaronder het opslaan, verzamelen, organiseren en beheren van contactgegevens. ContactKeeper is alleen beschikbaar voor Windows-computers.

ContactKeeper functies

ContactKeeper is en blijft een populaire tool en biedt een aantal handige functies die voor vrijwel iedereen van pas kunnen komen. Denk aan:

  • Contactgegevens opslaan: Sla verschillende soorten contactgegevens op, waaronder namen, telefoonnummer, e-mailadressen, fysieke adressen en notities. Zo heb je alle informatie van een persoon of organisatie georganiseerd op één overzichtelijke plek.
  • Categorieën en groepen: Wil je je contacten graag kunnen groeperen, filteren en sorteren? Dan is het met ContactKeeper mogelijk om ze onder te brengen in verschillende categorieën. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld je zakelijke en privé contacten gescheiden wilt houden.
  • Zoekfunctie: Dankzij een handige zoekfunctie heb je de contactgegevens die je zoekt met ContactKeeper in een mum van tijd gevonden. Je zoekt niet alleen op naam, maar ook bijvoorbeeld op telefoonnummer of categorie.
  • Importeren en exporteren: Bij ContactKeeper is met mogelijk om gegevens te exporteren en ook weer te importeren, waardoor je gemakkelijk gegevens uitwisselt met anderen of met andere apparaten. Je exporteert en importeert gegevens als .CSV. Daarbij kun je ook slechts een gedeelte van de gegevens in- of exporteren, zoals verjaardagen en afspraken.
  • Herinneringen: Zijn er zaken die je echt niet mag vergeten? Dan voeg je eenvoudig herinneringen en notities toe aan contacten. Denk aan verjaardag, afspraken, speciale gebeurtenissen of bijvoorbeeld medicijnen.
  • Veiligheid: ContactKeeper is natuurlijk een tool vol met persoonlijke data. Goede beveiliging is daarom van groot belang. ContactKeeper biedt hiervoor verschillende beveiligingsfuncties, zoals wachtwoorden en encryptie.

 

ContactKeeper voordelen

ContactKeeper kent een aantal grote voordelen voor gebruikers bij het beheren van contacten en adresboeken. Bijvoorbeeld:

  • Contactgegevens worden op één centrale locatie bewaard, waardoor je je contacten efficiënter kunt beheren en gemakkelijker en sneller toegang hebt tot alle relevante informatie rond bepaalde mensen of bedrijven.
  • Doordat je contacten kunt categoriseren en groeperen is het voor gebruikers heel eenvoudig om contactenlijsten te beheren en snel bepaalde contacten te vinden.
  • Dankzij herinneringen en notities blijf je als gebruikers op de hoogte van belangrijke afspraken of gebeurtenissen, waardoor je nooit meer iets belangrijks vergeet!
  • ContactKeeper is een veilige tool die ervoor zorgt dat gebruikers- en contactgegevens veilig en beschermd blijven binnen de tool. Het biedt een zeer goede bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

ContactKeeper downloaden?

ContactKeeper is een waardevolle en handige tool wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve oplossing voor het beheren van contacten en adresboeken. Dankzij een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functies is het al vele jaren een van de populairste tools van Nederland voor het beheren van zakelijke contacten, maar ook voor particuliere gebruikers. Je download ContactKeeper voor Windows via de button!