DoPDF downloaden

Maakt u vaak gebruik van .PDF bestanden via alternatieve programma's dan is DoPDF een handig programma om te gebruiken. DoPDF maakt bestanden zonder programma of extra instellingen. Je kunt zeggen dat DoPDF werkt als een extra virtuele printer. Verwacht geen groot programma, DoPDF heeft slechts één functie en dat is het genereren van PDF's.

DoPDF ondersteunt hierdoor wel meer dan 400 verschillende bestandstypen. Zowel degene waar we dagelijks gebruik van maken; DOC, JPG, GIF, DOCX, PPTX enzovoorts, als een specialistische bestandstypen. Gebouwd op het principe "Als een document te printen is, dan kan het programma er een PDF van maken.

DoPDF creëert zoekbare PDF's. Wat betekent dat wanneer er van een tekstbestand een PDF gemaakt wordt, dat deze met een zoekfunctie op termen te doorzoeken is. DoPDF is van alle markten thuis, en toch gratis in het gebruik. Om een PDF te creëren selecteer je het bestand, druk je op de knop, en je bent klaar! Je kunt ook het bestand openen en vervolgens printen als pdf via doPDF printer.