Office Accounting Express 2007 downloaden

Steeds meer mensen doen hun eigen boekhouding. Er zijn immers een hoop ZZP-ers in Nederland, maar je hebt ook particulieren die graag hun eigen boekhouding doen. Het scheelt immers een hoop geld. Je kunt tegenwoordig alle regels op de website van de Belastingdienst vinden. Waarom nog een accountant inhuren als je het ook zelf kan doen met Office Accounting Express 2007?

Office Accounting Express 2007 is een boekhoudprogramma die geïntegreerd is met Office 2007. Dat maakt het allemaal natuurlijk een stuk makkelijker. Maak offertes aan, stuur facturen en houd de werktijd bij. Beheer al je financiële gegevens. Alles zit op en aan dit uitstekende programma. Je zou dan ook een prijskaartje van enkele honderden euro’s verwachten, maar niets is minder waar. Office Accounting Express 2007 is gratis 60 dagen uit te proberen en hieronder te downloaden!

Als het bevalt, kan je altijd nog op aanschaffen overgaan. Maar zeg nou zelf: is 60 dagen niet ruim voldoende om de boekhouding voor dit jaar te regelen?