Task Coach downloaden

Task Coach 1.0.9 is een overzichtelijke, flexibele taakbeheerder. Een nieuwe taak toevoegen werkt uitermate eenvoudig. Geef een naam aan de betreffende taak en zorg voor een korte omschrijving (indien gewenst). Verder kan je nog tal van diverse informatie aan de taak toevoegen.


Zo kan je oa een start- en einddatum toevoegen, de taak al dan niet automatisch laten herhalen, door middel van een schuifbalk aangeven in welke mate je de taak al hebt afgewerkt, een herinnering voorzien, de taak in een categorie onderbrengen enzovoort... Bovendien bepaal je het uiterlijk van elke taak alsook de prioriteit ervan, volledig zelf. Voer je taken tegen betaling uit? Dan is het mogelijk om aan elke taak een budget en opbrengst te koppelen.


Bepaal het uurtarief en Task Coach zal de opbrengst berekenen op basis van de verlopen tijd. Vanzelfsprekend is het wel noodzakelijk om de timer aan te zetten. Een andere voorname handigheid is het creëren van subtaken. Deze taken zullen deel uitmaken van een grotere (overkoepelende) taak. Tot slot willen we je nog meegeven dat deze software samenwerkt met e-mailclients als Thunderbird en Outlook.