Blinkist downloaden

Blinkist is een innovatief platform waarbij het mogelijk is om non-fictieboeken te ‘lezen’ in de vorm van korte fragmenten, die Blinkist zelf ‘Blinks’ noemt. Wil je snel de kern van een boek tot je nemen? Dan is Blinkist een ideale app.

Let op: Blinkist is geen Nederlandstalige app en ook de meeste boeken zijn enkel beschikbaar in het enkels. Vanwege de populariteit van de app in Nederland hebben we echter besloten de Blinkist app toch toe te voegen aan NederlandstaligeSoftware.nl

Wat is Blinkist?

Blinkist is dus een app die in feite non-fictieboeken samenvat tot een versie van ongeveer 15 minuten waarbij je de kernpunten van het boek begrijpt, zonder het volledig te hoeven lezen. Je hebt vervolgens zelf de keuze of je de samenvatting wilt lezen of juist wilt beluisteren. De belangrijkste slogan van Blinkist is daarom ook “Begrijp de sleutel tot ideeën in 15 minuten”. Volgens Blinkist zelf bereik je de volgende doelen met een Blinkist abonnement:

  • Je krijgt meer algemene kennis.
  • Je wordt succesvoller in het leven.
  • Je wordt gezonder.
  • Je wordt een betere ouder.
  • Je wordt gelukkiger.
  • Je wordt je beste zelf.

Met een Blinkist abonnement krijg je toegang tot een grote bibliotheek van non-fictieboeken in verschillende categorieën. De populairste zijn zelfhulp, persoonlijke ontwikkelingen, wetenschap, zakelijke strategieën en geschiedenis. Het Blinkist aanbod is dus zeer breed en daarom voor veel mensen die meer willen lezen en kennis op willen doen interessant.

Wat kost Blinkist – Is Blinkist gratis?

Blinkist is helaas geen gratis app. Wel is het mogelijk om de app voor zeven dagen gratis te proberen wanneer je twijfelt of Blinkist iets voor jou is. Na een week bedragen de kosten van Blinkist €6,67 per maand of €79,99 per jaar wanneer je direct een abonnement voor een maand neemt. Bevalt het toch niet? Dan annuleer je eenvoudig je abonnement binnen de eerste zeven dagen om extra kosten te voorkomen.

Waarom Blinkist?

Een van de grootste voordelen van Blinkist is dat het erg gemakkelijk en toegankelijk is. Je hoeft niet uitgebreid de tijd te nemen om een heel boek door de spitten, maar je kunt waar en wanneer je maar wilt en een kwartiertje overhebt een ‘blink’ luisteren of luisteren. Zo heb je toch weer iets nieuws geleerd in de auto, de trein, tijdens je lunch of thuis op de bank. Dit maakt het Blinkist platform perfect voor iedereen met een druk schema die toch graag weer blijven leren en groeien, zelfs wanneer je veel onderweg bent. Uit eigen onderzoek van Blinkist blijkt dat 91% van de gebruikers beter en meer gaan lezen.

Aanbevelingen van Blinkist

Maak je regelmatig gebruik van Blinkist, dan biedt de app gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van je eerder gelezen of geluisterde ‘blinks’. Zo ontdek je telkens nieuwe boeken en onderwerpen die aansluiten bij je interesses. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan vind je in de Blinkist app ook boeken die aanbevolen zijn door experts.

Downloaden Blinkist app

Ben jij op zoek naar nieuwe inzichten, inspiratie of praktische kennis? Dan is de Blinkist app een perfecte eerste stap voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. De app is gebruiksvriendelijk, de samenvattingen zijn van hoge kwaliteit en de bibliotheek is zeer uitgebreid. Dat maakt Blinkist populair onder mensen die graag willen blijven leren en groeien, zelfs als ze het erg druk hebben.

Meer weten? Probeer Blinkist dan zeven dagen gratis en download de app van Blinkist voor iOS of Android smartphones en tablets via NederlandstaligeSoftware.nl. Klik op de button op deze pagina om je gratis Blinkist download direct te beginnen.