FlixTor downloaden

Ben jij een filmliefhebber en wil je graag gratis films en series kijken zonder daarbij abonnementskosten te moeten betalen? Dan is FlixTor mogelijk een goede oplossing voor jou. FlixTor heeft een groot gratis aanbod van films, series, documentaires en tv-shows. Hierbij is een registratie niet nodig.

Wat is FlixTor?

FlixTor is een online streamingsplatform voor het onbeperkt kijken van films, series, documentaires en tv-shows. Een groot voordeel van FlixTor is dat het helemaal gratis en een registratie niet nodig is. Je hebt direct toegang tot de enorme bibliotheek vol content, van oude klassiekers tot de nieuwste releases vers uit de bioscoop.

Hoe FlixTor downloaden?

FlixTor downloaden is eenvoudig. Volg daarvoor de volgende stappen:

  1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
  2. Kies het juiste besturingssysteem: FlixTor voor MacOS, FlixTor voor Windows, FlixTor voor Android of FlixTor voor iOS.
  3. De app wordt geïnstalleerd op je apparaat.
  4. Begin direct met het verkennen van de films en series op Flixtor.

Waarom kiezen voor FlixTor?

De belangrijkste reden om te kiezen voor FlixTor is natuurlijk dat het gratis te gebruiken is, zonder een abonnement af te sluiten. Een registratie is überhaupt niet nodig, waardoor je privacy gewaarborgd blijft en je geen persoonlijke gegevens hoeft te delen.

FlixTor heeft daarnaast een zeer grote collecties een films en series, inclusief titels die pas net uit de bioscoop zijn. Zo kun je altijd iets nieuws ontdekken! De meeste content op FlixTor is Engelstalig, maar het is eenvoudig om bij FlixTor de ondertiteling aan te zetten in het Nederlands (of een andere taal).

Hoe werkt Flixtor?

FlixTor is erg gebruiksvriendelijke en werkt op een vergelijkbare manier als andere streamingsdiensten zoals Netflix of Videoland. Je scrollt gemakkelijk door de beschikbare titels of maakt gebruik van de zoekfunctie om een specifieke film of serie te zoeken.

Wil je ondertiteling gebruiken? Klik dan op de CC-knop rechtsonder in de video. Hier kun je Nederlands als taal selecteren. Het kan echter wel zo zijn dat de ondertiteling niet volledig synchroon loopt bij sommige films of series. FlixTor zoekt op het internet naar de beste beschikbare bronnen, maar hierdoor kan de kwaliteit per titel verschillen. Dit is met name bij oudere films en series het geval. Ook kan het een verschil maken welke browser je gebruikt.

FlixTor VIP Access

De standaardversie van FlixTor is gratis te gebruiken en heeft al veel te bieden. Het is echter mogelijk om VIP Access af te sluiten voor €3,75 per maand. Hierdoor krijg je enkele extra functies, zoals:

  1. Video’s downloaden: Download films of series om ze later offline te kunnen kijken. Handig wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat of ergens bent zonder een WIFI-verbinding.
  2. Casten met Google Chromecast: Als VIP Access lid kun je video’s naar je televisie casten als je een Google Chromecast hebt.
  3. Eigen kijklist: Maak een persoonlijke kijklijst van je favoriete films en series die je nog wilt kijken.

Is FlixTor legaal en veilig?

De eerste vraag over FlixTor is vaak of het wel legaal of veilig is. FlixTor zegt zelf een veilig en betrouwbaar platform te zijn. Het is een open source programma en bevat geen advertenties. Er zijn echter twee belangrijke punten om te benoemen wanneer je FlixTor wilt gaan gebruiken:

  1. Auteursrechtelijke inhoud: Een groot deel van de content op FlixTor is auteursrechtelijk beschermd. Het streamen van deze inhoud zonder de juiste licenties is in veel landen illegaal, waaronder Nederland en België. FlixTor heeft deze licenties niet en is daarmee feitelijk een inbreuk op de copyright wetgeving. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat en waar je streamt.
  2. Malware: Omdat FlixTor zo populair en open source is zijn er verschillende varianten van FlixTor in omloop. Sommige hiervan kunnen mogelijk malware (virussen) bevatten. Zorg ervoor dat je daarom alleen de officiële versie van FlixTor downloadt (FlixTor.se of FlixTor.to).

Beginnen met FlixTor streamen?

FlixTor kan een optie zijn wanneer je graag films en series wilt kijken zonder abonnementskosten of registratie. Download FlixTor gratis voor urenlang kijkplezier, maar ben je bewust van de risico's.