K-Lite Codec Pack downloaden

K-Lite Codec Pack is een gratis pakket met de meest gebruikte codecs. Waarom je dat zou willen? Simpel! Elke gebruiker heeft op een actuele multimedia PC een grote hoeveelheid codecs nodig om geluids- en beeldbestanden ongestoord af te kunnen spelen. Met K-Lite Codec Pack heb je meteen alle belangrijkste codecs in huis!

Het K-Lite Codec Pack is een gratis collectie codecs en gerelateerde hulpprogramma’s. Codecs zijn nodig voor het omzetten (encoderen) en afspelen (decoderen) van audio en video. De zeer gebruiksvriendelijke installatie is volledig aanpasbaar, waardoor het mogelijk is om precies de onderdelen te kiezen die gewenst zijn. Er zijn drie varianten van het K-Lite Codec Pack: De basis (Basic) versie bevat alleen de vaakst gebruikte codecs en gerelateerde hulpprogramma's. De standaard (Standard) versie bevat alle codecs die nodig zijn om alle veelvoorkomende formaten af te kunnen spelen. De volledige (Full) versie bevat nog meer codecs en heeft ook ondersteuning voor het omzetten (encoderen) van audio en video.

Codec pakketten zijn genoeg gratis te vinden. Negeer de websites die geld vragen voor gratis software of niet-bestaande betaalde abonnementen aanbieden. Download K-Lite Codec Pack hieronder gratis. Het kan zo eenvoudig zijn.