SplitCam downloaden

SplitCam is een virtuele virtual video capture driver die het mogelijk maakt om 1 video stream te verdelen over meerdere applicaties. Met Windows is dit namelijk niet mogelijk. Je krijgt dan een melding dat de webcam al in gebruik is. Het is handig wanneer je meerdere streams simultaan wilt laten lopen, of een foto wilt maken terwijl je aan het chatten bent. SplitCam doet precies wat het woord al zegt , hij splitst je camera en hierdoor kun je met maximaal 64 programma's je webcam of video signaal gebruiken.

Splitcam ondersteunt HD streaming in allerlei verschillende resoluties. Bevat de mogelijkheid HQ audio op te nemen, verschillende audio effecten, een audio audio mixer, mix-recording file en audio splitter. Je kunt je video ook met enkele muisklikken uploaden naar YouTube.

Wil hje jou video wat opfleuren? Dat is ook mogelijk. SplitCam bevat allerlei effecten, zoals filters, de mogelijkheid je gezicht te vervangen met allerlei plaatjes, het beeld aankleden met foto's of tekst en het videoscherm een lijst geven die je zelf gemaakt hebt.

Zelfs zonder al deze gimmicks is SplitCam een geweldig stukje software voor het gebruik van je webcam. Het zorgt ervoor dat je stream en je skype gesprek bijvoorbeeld tegelijkertijd kunnen plaatsvinden met video!