Winamp downloaden

Heb jij een mediaspeler nodig waar je alles mee kunt? Waar alle muziek- en videobestanden op afgespeeld worden? Zoek dan niet verder, want Winamp heeft alles wat je nodig hebt en meer.

Het programma Winamp is een mediaspeler waarmee je veel muziek- en videoformaten op je computer kunt afspelen. Het is een van de populairste gratis spelers en is volledig reclamevrij. De functionaliteit is bijzonder goed uit te breiden door de vele plugins die te downloaden zijn. Ook de interface hoeft door de vele te downloaden skins niet altijd hetzelfde te zijn. Je kant WinAmp dus personaliseren naar je eigen wensen! Mede dankzij die factoren is Winamp uitgegroeid tot een heel populaire mp3 speler voor Windows-computers.

De Media Library toont honderden muziek- en videostreams en geeft je via internet toegang tot uitgezonden media. Je kunt muziek- en videobestanden opslaan als speellijst en zo een afwisselende collectie samenstellen. Maak een speellijst voor een feest of voor wanneer je behoefte hebt aan rust. Daarnaast geeft het programma je de mogelijkheid functies uit te breiden met de duizenden plug-ins van vele enthousiaste gebruikers, een ingebouwde equalizer en visuele effecten die op het scherm kunnen worden weergegeven op de maat van je muziek.

Winamp is een fantastische mediaspeler. Dat het ook nog eens gratis is, is een pluim voor de ontwikkelaars. Voor zo’n stukje software zou je namelijk zonder problemen geld kunnen vragen. Download Winamp hieronder gratis!