Palworld downloaden

Wil jij ook graag in de nieuwe open wereld van Palworld duiken? Deze nieuwe game, met overduidelijke nostalgische trekjes richting Pokémon, download je vanaf nu via Nederlandstaligesoftware.nl voor Windows.

Wat is de Palworld game?

Palworld is een openwereld avonturenspel waarbij je je begeeft op de fictieve Palpagos Eilanden, niet te verwarren met de Galapagos eilanden, waar mysterieuze fantasiedieren leven. Deze fantasiedieren, die in deze game Pals worden genoemd (vandaar de naam Palworld), kun je vangen en ermee vechten om zo steeds sterker en beter te worden in de game.

Nu denk je wellicht: Hé dat lijkt veel op Pokémon, en dat is geen toeval. De game is namelijk ook bekend als “Pokémon with guns”. Zowel de gameplay als de “Pals” lijken zeer veel op Pokémon, wat ook direct de grootste kritiek op het spel is. De gameplay heeft tegelijkertijd ook wat weg van andere RPG’s en de pals kunnen bijvoorbeeld aan het werk gezet worden of wapens dragen zoals geweren en kruisbogen.

#1 populairste game ooit!

Palworld werd in 2021 al aangekondigd door uitgever Pocket Pair, Inc. en bijna 3 jaar later daadwerkelijk gelanceerd, namelijk in januari 2024. Ondanks de nodige kritiek op Palworld, met name vanwege onoriginele designs, werd het spel direct na de release een megahit. Met 6 miljoen aankopen al vóór de release en ruim 2 miljoen actieve spelers in de eerste maand werd het in korte tijd de meest gespeelde game ooit op het Steam platform. Het verslaat daarmee onder andere Counter-Strike 2, Dota 2, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends, Call of Duty en Grand Theft Auto V. Geen kleine namen dus!

Palworld Nederlands

Omdat Palworld in korte tijd het op populairste spel ooit is geworden op Steam vonden we bij Nederlandstaligesoftware.nl dat we je de mogelijkheid moesten bieden om Palworld bij ons te kunnen downloaden. Helaas is Palworld echter niet beschikbaar in het Nederlands. De game is standaard ingesteld in het Engels. Andere beschikbare talen zijn:

  • Duits
  • Frans
  • Italiaans
  • Koreaans
  • Spaans
  • Versimpeld Chinees
  • Traditioneel Chinees
  • Russisch
  • Japans
  • Braziliaans Portugees

Palworld downloaden via Nederlandstaligesoftware.nl & Steam

Palworld is beschikbaar om te spelen op de Xbox X/S en op de oudere Xbox One. Je downloadt het spel dan via de Microsoft Store. Daarnaast kun je Palworld spelen op Windows computers. Dit werkt via het platform Steam en kost eenmalig €28,99.

Je hebt dus Steam nodig om Palworld te kunnen spelen op je Windows PC of laptop. Geen zorgen, dat is helemaal niet lastig om te doen, want via de button op deze download kun je in één keer de juiste versie van Palworld downloaden inclusief het Steam gaming platform.

Palworld Pokémon Mod

Omdat de fantasiebeesten Palworld enorm veel op Pokémon lijken werd er vrijwel direct na de release van het spel in januari 2024 een onofficiële Pokémon mod uitgebracht, waardoor de Pals er ook écht als Pokémon uitzien. Zoals je wellicht kunt begrijpen was Nintendo, de eigenaar van het Pokémon trademark hier helemaal niet blij mee. Nintendo is direct aan de slag gegaan om alle beelden online verwijderd te krijgen. Vovendien heeft de Pokémon Company een officieel statement gemaakt dat onderzocht zal worden of er inbreuk is gemaakt of hun intellectueel eigendom. Dat geldt dan niet alleen voor deze mod, maar voor de hele game Palworld. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

De Pokémon Mod is daarom niet meer te downloaden. Ben je hiernaar op zoek, dan kunnen we je bij Nederlandstaligesoftware.nl dus niet helpen.

Palworld downloaden?

Palworld speel je in singleplayer modus of online met maximaal 32 spelers tegelijkertijd. Vandaag nog beginnen met Palworld spelen? Gebruik dan de button op deze pagina om Palworld direct te downloaden!