Wordfeud downloaden

Doe jij net als 30 miljoen anderen je best om de beste Wordfeud woorden te verzinnen? Download Wordfeud gratis en daag je tegenstander uit!

Wat is Wordfeud?

Ook zo'n zin in een potje scrabble, maar even niemand om je heen om als tegenstander te dienen? Geen zin, of geen tijd, om er lang voor te gaan zitten? Hier heb je Wordfeud voor! Laat je niet misleiden door de Engelse naam. Je kunt de game ook gewoon in het Nederlands spelen. Leg woorden, verdien de meeste punten en win het potje!

Hoe Wordfeud downloaden?

Aan de slag met Wordfeud scrabble? Volg dan de volgende stappen:

  1. Klik op de Wordfeud download op deze pagina.
  2. Kies het juiste besturingssysteem. WordFeud iOS, Wordfeud Android of speel via desktop, wat ook gewoon kan!
  3. Installeer Wordfeud app, dit kan een minuutje duren.
  4. Vul een unieke spelersnaam in en ga direct aan de slag.

Scrabble online spelen? Wordfeud!

Het bekende Scrabble is dankzij Wordfeud digitaal te spelen, zodat je altijd, overal onderweg een potje kunt spelen. Voor een extra uitdaging kun je ook kiezen om te spelen met een willekeurig speelbord. Dan worden de vlakken voor extra punten op een compleet andere plek gelegd dan je ze normaal vindt. Het zou dan zo kunnen zijn dat jij, of je tegenstander, gelijk bij de eerste beurt al een driedubbele woordwaarde kan leggen.

Altijd een Wordfeud tegenstander

Begin een spelletje met vrienden, met familie, of daag een willekeurig persoon van het internet uit voor een potje. Het grote voordeel is dat je er zo lang over kunt doen als je zelf wilt. 's ochtends een woordje leggen voor je werk? Prima. 's Avonds op de bank een heel potje spelen? Kan ook! Je kunt ook altijd een nieuw potje starten tegen een willekeurige tegenstander, dus iemand die ook online is en het in dezelfde taal wil spelen. Je kunt tot wel 30 verschillende potjes tegelijkertijd spelen.

Chat Wordfeud: bouw vriendschappen op

Chatten via Wordfeud is een functie die ondertussen enorm populair is. Aan elkaar gehechte tegenstanders kunnen met elkaar praten en virtuele vriendschappen aangaan. Of vindt een Wordfeud chat flirt, wie weet bloeit er nog iets moois op met iemand die net zo van het spel houdt als jij. Wordfeud vriendschappen komen regelmatig voor en dat maakt het spel allemaal nog leuker en uitdagender. Wie wordt jouw Wordfeud buddy?

Puzzelwoordenboek Wordfeud en bord veranderen

Veel Wordfeud’ers zijn op zoek naar een Wordfeud puzzelwoordenboek. Online kun je eenvoudig zoeken naar bepaalde woorden, en er zijn zelfs speciale Wordfeud apps voor. Het is natuurlijk uitdagender om zelf alles te bedenken. Zoek je nóg meer uitdaging? Dan kun je steeds het Wordfeud bord veranderen, waarbij woord- en letterwaarden steeds worden gehusseld. Activeer hiervoor de ‘willekeurige bordoptie’.

Wordfeud taal veranderen

Wil je beter worden in een bepaalde language? Overweeg dan om tegenstanders in een andere taal te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld instellen op Engels, Spaans, Duits, Portugees, Zweeds, Deens en nog veel meer Wordfeud talen.

Wordfeud zonder reclame

Wil je Wordfeud zonder reclame gebruiken? Doe dan een upgrade naar Wordfeud Premium. Door gebruik te maken van onze gratis Wordfeud download, kun je via je eigen account in de app upgraden naar Wordfeud Premium, voor eenmalig minder dan tien euro. Er zijn naast de reclame verder geen verschillen met de gratis Wordfeud app.

Download Wordfeud Nederlands

Natuurlijk download je bij Nederlandstalige Software direct de versie van eigen bodem. Met de Nederlandse Wordfeud download ga je direct aan de slag en zoek je tegenstanders in dezelfde taal. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Probeer het zelf. Bijvoorbeeld als je eventjes moet wachten, als je in bad zit, op het toilet, in de trein, of waar dan ook. Want Wordfeud staat garant voor eindeloze speeltijd. Veel scrabbleplezier!