Wordfeud downloaden

Ook zo'n zin in een potje scrabble, maar even niemand om je heen om als tegenstander te dienen? Geen zin, of geen tijd, om er lang voor te gaan zitten? Hier heb je Wordfeud voor! Laat je niet misleiden door de Engelse naam. Je kunt de game ook gewoon in het Nederlands spelen.

Leg woorden, verdien de meeste punten en win het potje. Het alombekende Scrabble is ook digitaal te spelen, zodat je altijd, overal onderweg een potje kunt spelen. Voor een extra uitdaging kun je ook kiezen om te spelen met een willekeurig speelbord. Dan worden de vlakken voor extra punten op een compleet andere plek gelegd dan je ze normaal vindt. Het zou dan zo kunnen zijn dat jij, of je tegenstander, gelijk bij de eerste beurt al een driedubbele woordwaarde kunnen leggen.

Begin een spelletje met vrienden, met familie, of daag een willekeurig persoon van het internet uit voor een potje. Het grote voordeel is dat je er zo lang over kunt doen als je zelf wilt. 's ochtends een woordje leggen voor je werk? Prima. 's Avonds op de bank een heel potje spelen? Kan ook! Veel scrabbleplezier!