FrostWire downloaden

Zoals u waarschijnlijk wel weet is een aantal jaren terug Limewire offline gehaald na een verloren rechtzaak. Eerder werd het soortgelijke programma Napster ook al uit de lucht gehaald. Maar zoals altijd komt er na verloop van tijd wel weer een alternatief. En dat alternatief heet nu Frostwire.

Frostwire is qua functies gelijk aan Limewire Plus, misschien zelfs nog beter. Frostwire is ook nog eens helemaal gratis. Ze vragen dan wel om donaties, maar u kunt Frostwire gewoon gratis downloaden en gebruiken. Na het installeren zult u merken dat het programma geen vervelend opstartscherm met reclame weergeeft zoals Limewire dat vroeger deed.

Alle voordelen van Frostwire  • Frostwire is helemaal gratis te downloaden en ook gratis in gebruik

  • Frostwire is Nederlandstalig en bevat geen spyware

  • Frostwire is bij ons heel eenvoudig te downloaden!


Frostwire mag dus gezien worden als een prima volwaardige vervanger voor het vroegere Limewire. Het enige nadeel is dat de installatie van het programma momenteel nog niet geheel Nederlandstalig is. Maar aangezien het installeren zeer eenvoudig is levert dit waarschijnlijk geen enkel probleem op. Nadat je de eerste stappen hebt afgerond zal de installatie wel gewoon Nederlandstalig zijn!